Missie & visie

De Gerardus Majella is een open katholieke basisschool in de wijk Oosterhof in Vaassen. In kleine groepjes leren wij uw kind samenwerken en anderen te waarderen. We hechten veel waarde aan een goede sfeer en vinden het belangrijk dat kinderen respect hebben voor verschillen tussen mensen.

Op de Gerardus Majella houden wij rekening met de verschillen tussen kinderen. Wij dagen kinderen uit het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door afwisselend en uitdagend onderwijs te bieden met digiborden, iPads en Chromebooks.

Dit vinden wij belangrijk

Uw kind een fijne en zo leerzaam mogelijke basisschooltijd bieden, dat is onze missie. Om dat te bereiken is ons onderwijs zo ingericht dat alle kinderen:

• op hun eigen niveau les krijgen
  • Engelse les krijgen, van groep 1 tot en met 8
  • alle ruimte ervaren om zichzelf te mogen zijn
  • extra ondersteuning krijgen als dat nodig is
  • respect hebben voor verschillen tussen mensen
  • een gezonde leefstijl meekrijgen
  • les krijgen van¬†gemotiveerde leerkrachten die voortdurend werken aan hun eigen ontwikkeling

Boxhofstede 17
8171 KC Vaassen

telefoon: