Aanmelden

Ouders die overwegen om hun kind(eren) te plaatsen op onze school nodigen wij graag uit voor een gesprek. Daarin krijgt u als ouder uitleg over onze school en zullen wij proberen al uw vragen te beantwoorden. Ook krijgt u van ons een rondleiding door de school. Onze school kent een aannamebeleid wanneer klassen in de onderbouw groter dreigen te worden dan 27 leerlingen. Wilt u weten in hoeverre de school nog ruimte heeft om leerlingen te plaatsen, neem dan contact op met de locatieleider I.Harleman.

Tot de zomervakantie van 2020 zitten de onderbouwgroepen vol!

Wanneer u uw kind heeft aangemeld, wordt het op de wachtlijst geplaatst op volgorde van binnenkomst. Tien weken voordat uw kind vier jaar wordt krijgt u, als u het inschrijfformulier heeft ingevuld en wij over de benodigde gegevens beschikken, te horen of wij uw kind kunnen plaatsen. Voor meer informatie kijkt u bij aanmeldprocedure. Mocht u interesse hebben, loop dan gerust bij ons binnen of bel voor een afspraak: (0578) 57 17 86.

Boxhofstede 17
8171 KC Vaassen

telefoon:

info@gmajella.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep